150 de ani de la înființarea Colegiului Școala Națională de Gaz

Am avut bucuria să particip vineri, 28 aprilie la aniversarea a 150 de ani de la înființarea Colegiului Școala Națională de Gaz.

Cu acest prilej, i-am felicitat pe toți cei care au condus, dar și pe cei care și-au pus amprenta asupra acestei instituții de învățământ de top din oraș și din județ.

I-am asigurat pe cei prezenți de susținerea mea totală pentru un învățământ de calitate în Mediaș și am amintit câteva dintre proiectele importante pe care municipalitatea le-a derulat și le derulează într-un parteneriat solid cu instituțiile de învățământ din oraș.

Am făcut referire la proiectul prin care toți elevii și toate cadrele didactice au beneficiat de tablete scolare respectiv, laptopuri , iar fiecare sală de clasă a fost dotată cu câte o tablă interactivă.

Am prezentat investițiile care se derulează în oraș și care au ca scop oferirea unor alternative sănătoase de petrecere a timpului liber pentru toți elevii din oraș.

Am amintit și proiectul de peste 4 mil de euro pe fonduri europene pe care îl vom derula la Colegiul SNG, proiect care presupune eficientizarea energetică a clădirii în care se desfășoară orele de curs și a sălii de sport. Aceasta este una dintre investițiile extrem de importante din învățământ și este așteptată de mulți ani.

Le mulțumesc organizatorilor si tuturor celor prezenți pentru modul în care m-au primit.

La mulți ani, Colegiului Școala Națională de Gaz!

Leave a Reply

Your email address will not be published.