Achiziție de tablete școlare necesare desfășurării activității didactice on-line

Echipamentele și dispozitivele necesare predării online au ajuns la unitățile de învățământ din Mediaș.

Am invitat astăzi la sediul Primăriei directorii școlilor gimnaziale și ai liceelor din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou pentru a semna contractele de administrare aferente celui de-al doilea lot pentru echipamentele necesare desfășurării în condiții cât mai bune a actului de educație. Acesta este parte a unui proiect din fonduri europene câștigat de către Primăria Mediaș – „Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în Municipiul Mediaș, județul Sibiu“.

Lotul constă în echipamente cu care vor fi dotate școlile și liceele medieșene, în funcție de necesarul exprimat de fiecare instituție, și anume un număr total de 373 de laptopuri pentru cadrele didactice, respectiv 282 de table interactive, 204 camere video și 276 de routere pentru sălile de clasă. Valoarea totală de achiziție a acestor dispozitive depășește suma de 3 milioane de lei.

Primul lot de produse achiziționate a constat în 5.876 de tablete școlare, în valoare de peste 3.700.000 lei, care au fost deja trimise la sfârșitul anului trecut unităților de învățământ din oraș, pentru fiecare elev.

Le mulțumesc pentru buna noastră colaborare tuturor reprezentanților instituțiilor de învățământ din oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.