Apel la decență

Încă de la începutul campaniei electorale am lansat un apel la decență către toţi candidaţii. Revin cu o nouă intervenţie pentru că zilele trecute a fost distribuit un pliant cu caracter electoral, nesemnat şi neasumat de niciunul dintre candidaţi.

Întrucât consider că medieşenii nu merită să aibă parte de o campanie murdară, invit public toţi candidaţii la funcţia de primar vineri, 18 mai 2012 la ora 16, în sala de conferinţe a Hotelului Traube pentru a stabili împreună regulile de comportament ale candidaţilor şi ale staff-urilor lor pe perioada campaniei electorale.

Invit totodată şi reprezentanţi ai presei, ONG-urilor şi un reprezentant al administraţiei locale care să precizeze modul în care se va efectua afişajul pe domeniul public.

Puteți vedea mai jos prima mea intervenție publică pe această temă, cu o zi înainte de debutul campaniei electorale și o înregistrare din cadrul conferinței de presă susținută în această dimineață:

3 thoughts on “Apel la decență

  1. Aveti dreptate! Cu totii ne-am saturat de campaniile pline de jocuri murdare. Cu aceasta miscare ati dovedit inca odata ca sunteti persoana care vine cu o schimbare. Felicitari!

  2. Interesanta si binevenita initiativa. Suntem curiosi daca o sa participe toti candidatii la aceasta “masa rotunda”. In rest va urez BAFTA MULTA !

Leave a Reply

Your email address will not be published.