Contact

Telefon: +40 733 558258

E-mail: gh.roman [@] yahoo [.] com

Youtube:
Facebook:

13 thoughts on “Contact

 1. Buna seara! As vrea sa va intreb: ce faceti pentru copii si tineri, din punct de vedere al accesului pe terenurile de sport din incinta liceelor sau scolilor? Intreb acest lucru pentru ca, de exemplu, cartierul Gloria nu are nici un loc de joaca sau teren de sport accesibil cetatenilor! Decat strada! Unde circulatia este haotica si ingreunata de parcarea autovehiculelor pe trotuar, si pe o parte si pe cealalta, a drumului!

 2. Draga domnule Roman Gheorghe eu sunt un fost elev de al domnului Jimi Io nescu…ma numesc Egri Albert si am vazut pe Nova TV ca ati finantat o carte a profesorului Jimi Ionescu.Eu am scris o carticica numita “Fire,Impotriva Firii,Mai presus de Fire,Trup,Suflet,Duh.Este o carticica de orientare patristica.Eu Albert Egri va rog pe aceasta cale sa ma ajutati si pe mine sa scot mai multe exemplare la tipar.Daca ma ajutati va multumesc din suflet.Va las un numar de telefon personal:0757926495.Albert Egri.Va multumesc daca ma ajutati sa scot mai multe exemplare si va multumesc si daca nu se poate.Toate cele bune.Doamne Ajuta.

  • Felicitari si va dorim aceeasi putere de munca ca a primarului din comuna Padureni. Acest videoclip poate fi un bun material pt urmatoarea sedinta. Succes.

 3. Bună ziua. Domnule Roman , țin sa va spun ca locatarii din blocul de pe strada George Toparceanu nr 17 din cartierul Vasia ne confruntăm de vreo 3 ani cu o problemă destul de urâtă. Pe lângă blocul nostru, firmele care au sediul pe platforma industriala Vasia, si-au făcut o cale de acces zic eu ilegală. Aceasta cale trece exact pe lângă blocul nostru, este plină de gropi, iar când ploua , trecând cu mașinile numai cu viteză, ne stropesc pereții și geamurile, dar ne și umple de praf. Am făcut mai multe scrisori către primărie când era în funcție primar Neamțu, dar nu sa rezolvat absolut nimic. Speram ca dumneavoastră sa rezolvați cumva această problemă.

 4. Buna ziua Domnule primar…..as vre sa va intreb ce se mai aude de proiectul de la Izvorul Dorului.Suntem familii cu copii mici care trebuie sa coboram cu frica jos la drum deoarece sunt caini imensi si drumul rau…Drumul este foarte rau si sunt oameni care vin la zivor si abea mai pot cobora din cauza gropilor si pietrelor…Este dezastru mai ales cand ploua…Va multumesc.

 5. Bună ziua. Mă numesc Seceta Cristian și as dori o audiență la dumneavoastră. As dori sa aibă loc cât mai curând. Va mulțumesc.

 6. Buna seara domnule primar vreau sa va felicit eu si mai multi vecini din vitrometan pt bunul mers al primariei in special al registraturii primariei unde aveti oameni bine pregatiti si totodata sa va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru de a nu muta registratura de unde i asa cum vor unele directoare care nu stiu cei aia sa lucrii cu publicul ca anul trecut am intimpinat o serie de probleme ca galagia mare din registratura si de bariera produsa de geamuri si pe deasupra acolo nu poate functiona si una si alta asteptam raspunsul dvoastra domnule primar

 7. Bună ziua.
  Va felicit pentru ceea ce faceți. Vă doresc multa sănătate și succes în continuare. Va rog sa-mi spuneți dacă ați întreprins ceva în legătură cu câinii vagabonzi, deoarece pe zi ce trece apar tot mai mulți.
  Cu stima.
  Simona Man

 8. Buna ziua dle Roman, as dori o audienta la dv, legat de un proiect pe care as dori sa vi-l prezint intr-un timp mai scurt posibil. Numele meu este Mary Olar tel. 0755970555

 9. Va felicit domnule primar pentru succesul care il aveti in cresterea impozitelor si acum cu aceasta idee geniala de a supune unor taxe suplimentare riveranii din centrul orasului pe care il carmuiti cu atata ”seriozitate si onestitate” pe care ati declarato in campania electorala, nu e suficient ca se pateste un impozit mai mare pe teren si imobil de catre cetatenii care locuiesc in centru acum veniti si cu aceasta taxa suplimentara. Sa nu mai adaugam si lucrarile de asfaltare care sunt de o calitate superioara inexplicabila…..
  Felicitari!
  Dupa o astfel de conducere la urmatoarele alegeri sperati sa va oferim si votul nostru, din partea mea sigur nu o sa-l primiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.