Dialogul cu cetățenii continuă (zona Aviației)

Săptămâna aceasta întâlnirile cu cetățenii s-au desfășurat în zona Aviației. Ne-am bucurat să vedem un număr atât de mare de cetățeni prezenți la această întâlnire.

Principala problemă a acestui cartier sunt inundațiile. Cunoaștem și am început lucrările de soluționare a acestei chestiuni împreună cu Apa Târnavei Mari și cu direcțiile administrației locale.

Alte probleme atinse sunt reabilitarea DN 14, stații de transport în comun acoperite și cu bănci, coșuri de gunoi pe strada Aurel Vlaicu și necesitatea unui pasaj subteran în zona căii ferate.

1 thought on “Dialogul cu cetățenii continuă (zona Aviației)

  1. Desigur, este foarte bine. Dar cât de eficient? Oare doar din stradă se pot culege „durerile” orașului? Parcă nu le-am ști de ani buni.
    După alegeri, singurele lucruri care rămân vizibile sunt schimbarea unor șefi de firme/utilități legate de oraș și anunțul începutului „marii asfaltări”.
    În rest, apeluri către colaborare? Pentru nea Marian ori pentru tanti Roji? Cum umpli turnurile goale? cum combați nesimțirile urbane? cum elimini gunoaiele din fabricile ruinate? Și altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.