Întâlnire cu cetățenii cartierului Gura Câmpului

Seria întâlnirilor cu cetățenii municipiului Mediaș a continuat miercuri, 20 iulie, în cartierul Gura Câmpului, unde zeci de medieșeni au venit pentru a ne adresa întrebări de interes public din zona în care aceștia locuiesc.

Am fost însoțit de domnișoara viceprimar Christine Thellmann, precum și de persoane din conducerea municipalității și a instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, care au răspuns pe loc unora dintre solicitările venite din partea cetățenilor, urmând ca cele mai complexe să fie analizate și rezolvate în cel mai scurt timp.

Cea mai importantă problemă adusă în discuție a fost cea a infrastructurii rutiere, atât din zonă, cât și din întregul municipiu. De asemenea, ne-au fost semnalate aspecte referitoare la câinii fără stăpân, toaletarea  arborilor și a vegetației, îmbunătățirea sistemului de colectare a deșeurilor, reamenajarea locurilor de joacă pentru copii.

Vom continua întâlnirile cu cetățenii întregului municipiu, pentru a purta un dialog constructiv cu aceștia și a rezolva treptat problemele din fiecare zonă a Mediașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.