Întâlnire electorală în cartierul Gura Câmpului

Alături de mine, în cursul după-amiezii de ieri au fost Constantin Șovăială, Marcel Luca și Florin Neag, candidați pe listele Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților pentru alegerile din 11 decembrie.

Echipa PNL propune un proiect de țară care implică fiecare cetățean, care se îndreaptă spre comunitatea locală, care propune o politică de bun simț. Un proiect de țară care susține o Românie sănătoasă, o Românie educată, o Românie fără corupție.

1 thought on “Întâlnire electorală în cartierul Gura Câmpului

  1. EU AS AVEA TREI PROIECTE;ASISTENTI PERSONALI CARE AU INGRIJIRE UN BOLNAV GR.1 SEVER,GRAV SA PRIMEASCA DE SARBATORII (PASTE SI CRACIUN)DEOARECE SI NOI SUNTEM ANGAJATI CU CARTE DE MUNCA .AL DOILEA PROIECT SA NI SE DEA SI NOUA TICHETE DE MASA LA ANGAJATI . AL TREILEA PROIECT SA NI SE DEA SI NOUA O REDUCERE LA PENSIE DE BATRANETE DEOARECE E O MUNCA GREA ,STRES ,OBOSITOR SI NECESITA MULTA RABDARE SI CALM .CEI DE LA ASISTENTA SOCIALA SA FACA SI PENTRU ANGAJATII PERSONALI O CERERE DE REDUCERE A PENSIONARI .CEI DIN INVATAMINT SI MEDICINA AU REDUCERE FIINCA LUCREAZA INTECTUL DAR NOI CUM LUCRAM CU BOLNAVI TOT INTELECTUAL AS DORI SA PRIMESC UN RASPUNS. VE-TI SPUNE CA SAU DAT ALIMENTE DE LA UE; E UN PRAF IN OCHII .

    DE PASTE SI CRACIUN PRIMA IN BANII.

Leave a Reply

Your email address will not be published.