Startul campaniei electorale pentru Alegerile Parlamentare din 6 Decembrie

Dragi medieșeni, astăzi s-a dat în mod oficial startul campaniei electorale pentru Alegerile Parlamentare din 6 Decembrie.

Respectând toate condițiile impuse de legislație pentru perioada grea prin care trecem cu toții, vă invit să participați la întâlnirile pe care le organizez împreună cu echipa PNL Mediaș în diverse zone ale orașului.

Este o perioadă în care unii candidați vor încerca (așa cum au făcut-o și la alegerile locale din 27 septembrie) să mă denigreze, să vă dezinformeze sau să vă spună vorbe frumoase doar pentru a vă câștiga votul.

PNL Mediaș va avea și de această dată o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană și fără jigniri. Noi o susținem pe Christine Thellmann pentru a face parte din Parlamentul României.

După ce a ocupat timp de 4 ani funcția de viceprimar al orașului nostru consider că ar fi singurul parlamentar care înțelege și cunoaște problemele orașului și, în același timp, sunt convins că va susține cu inima deschisă promovarea proiectelor mari ale Mediașului.

Vă îndemn să fiți alături de echipa PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.