Administrația locală, verificând lucrările în cartierele Daniel Thellmann și Moșnei

Am participat împreună cu domnișoara viceprimar Christine Thellmann la vizite de lucru în cartierele Daniel Thellmann și Moșnei – zona Oraca. Însoțiți de reprezentanți ai administrației publice locale și ai firmelor de construcții, am discutat cu cetățenii problemele cu care aceștia se confruntă și am căutat soluțiile potrivite pentru rezolvarea lor.

Cartierul Daniel Thellmann este un cartier aflat în plină dezvoltare, o viitoare zonă rezidențială a municipiului Mediaș, populat în principal de tineri și de familii tinere. Principalele probleme care au fost aduse în discuție de către locuitori au fost starea drumului de acces către locuințele din zonă, care este greu accesibil în perioada precipitațiilor și racordarea locuințelor la utilitățile publice.

Prioritatea noastră în această zonă o reprezintă finalizarea la termen a proiectului și urmărirea respectării standardelor de calitate.

În cartierul Moșnei – zona Oraca, problemele ridicate în discuțiile purtate cu cetățenii s-au referit în principal la transportul în comun, trecerea rețelei de energie electrică pe stâlpii de iluminat public, precum și posibilitatea de racordare a locuințelor nou construite la rețeaua de utilități publice. În momentul de față, în acest sector se desfășoară ample acțiuni în cadrul unui proiect care presupune lucrări la infrastructura rutieră, trotuare, precum și la pista de biciclete, care va fi extinsă până la Eleșteu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.