Anunț candidatură Gheorghe Roman la alegerile locale din 2020

Dragi medieșeni,

ca primar am înțeles încă de la preluarea mandatului că pentru a cunoaște problemele reale ale Mediașului este extrem de important să “iau la pas” orașul și să am cât mai multe întâlniri cu dumneavoastră. Pentru mine și echipa mea a fost foarte clar că putem moderniza și dezvolta orașul doar dacă atragem cât mai multe fonduri extrabugetare – europene și guvernamentale.

Astfel că, după o muncă în echipă de peste 3 ani primim vești bune și foarte bune cu privire la unele obiective de investiții extrem de importante pentru oraș, investiții pe care nu le-am fi putut realiza niciodată din taxe și impozite locale.

Vom promova astfel în următorii ani lucrări pe fonduri europene și guvernamentale, nerambursabile de peste 150 milioane de euro. Ținând cont de faptul că toate aceste investiții trebuie să-și atingă scopul în folosul medieșenilor, în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu colegii mei din PNL Mediaș și Sibiu, dar și cu foarte mulți cetățeni, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.