Dragi medieșeni, îmi cer scuze!

În ciuda apelului meu la decență, contracandidații mei au început campania electorală cu încercarea de a obstrucționa desfășurarea campaniei mele, au continuat cu atacuri murdare și după cum se vede, își încheie campania într-un mod care nu le face deloc cinste, punându-mă din nou în situația de a-mi cere scuze dumneavoastră, încă o dată, pentru acest tip de comunicare a colegilor mei contracandidați.

Cred în judecata dreaptă și corectă a medieșenilor, și vă invit duminică, 10 iunie, începând cu ora 22:00 în piața centrală a orașului (Piața Regele Ferdinand) pentru a aștepta împreună rezultatul alegerilor locale.

6 thoughts on “Dragi medieșeni, îmi cer scuze!

  1. Sa fim seriosi! Eu ca si alegator ar trebui sa fiu influentat de vreuna din “minciunile” contracandidatilor? Daca Dvs ca si candidat sinteti eligibil dpdv al comportamentului profesional va ingrijorati de ceea ce ar putea crede mediesenii din ceea ce spun contracandidatii Dvs, eu ca alegator de ce sa nu ii cred pe acestia? Ati fost in PSD? Ati fost in PDL? Ce ne face sa credem ca nu veti fi dupa alegeri in vreunul dintre aceste partide? Nu m-ati convins ca a-ti fi primarul ideal al Mediasului. De fapt niciunul dintre candidati nu a facut-o. Nici nu aveau cum: Moraru si Neamtu au o prestatie jalnica si jenant de penibila. De aceea nu imi voi consuma timpul pentru a merge la o cabina de vot. Bafta dle Roman. Daca invingeti in alegeri, primul lucru consultati-va parerile care va sint contra pentru a evita sa faceti greseli si pentru a face ceva constructiv pentru Medias.

  2. Clar domnule Roman ca vad din sondaje ca dumneavoastra suntetzi in fruntea listei si pun p baietzi sa mearga sa rupa afisele nu dau nume dar se stiu ei care is iam vazut eu cu ochii mei knd leau rupt p a dumneavoastra si au lipit cu domnu Neamtu si lasatzi ca vor fi pedepsiti ei

  3. d/le roman, daca v/am votat am facut-o pt ca am incredere ca ne veti scapa de ciocoii de PDL isti si unguri. nu-mi inselati increderea!

Leave a Reply

Your email address will not be published.