Extindere rețele de apă și rețele de canalizare

În calitate de Președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apa Târnavei Mari am semnat astăzi împreună cu dir. Ioan Muntean un contract de lucrări de peste 10 mil. euro pentru “Extindere rețele de apă, rețele de canalizare, conducte de aducțiuni și gospodării de apă în comunele Dârlos, Brateiu, Blăjel, Ațel, Biertan, Hoghilag (Valchid) din județul Sibiu”.

Acesta este unul dintre proiectele care fac parte din contractul mare pe fonduri europene nerambursabile aproximativ de 150 mil. euro pe care l-am semnat pentru Medias și nordul județului Sibiu.

Felicit echipa formată la SC Apa Târnavei Mari și îi mulțumesc dlui secretar de stat, Cristian Roman pentru prezență și buna noastră colaborare. Pentru faptul că ne-a susținut constant îi mulțumesc dlui ministru Marcel Ioan Boloș.

Ne-am propus ca până la sfârșitul acestui an să semnăm și să începem și proiectul de aproximativ 27 mil euro care se va derula în mun. Medias.

Mă bucura faptul că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală încep sa prindă contur. Vă mulțumesc, dragi medieșeni, pentru încredere și pentru susținerea pe care mi le arătați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.