Întreținere drumuri Mediaș – aprilie 2020

Dragi medieșeni,

chiar dacă parcurgem o perioadă extrem de grea pentru noi toți încercăm să continuăm atât programul de investiții cât și cel de întreținere a drumurilor (covoare și plombe asfaltice). Astfel acolo unde firmele nu s-au folosit de forța majoră din contract pentru a-și sista activitatea, lucrările se derulează în condiții acceptabile pentru această perioadă.

Se lucrează in această perioadă in cartierul Vitrometan pe str. Sticlei și str. Școlii, în cartierul Gura Cîmpului pe str. Sovata , în cartierul Moșnei pe str. Ulmului, str. Bathory , str. Fagului, în zona centrală pe str. M Weiss, în zona Aviației se efectuează lucrări se modernizare a rețelei de canalizare pluvială, la podul peste Tîrnavă se finalizează lucrările de monatare cu panouri fonice.

De asemenea se efectuează lucrări de investiții și de reparații la Autogara Mediaș dar și la unele instituții de învățământ din oraș .
Vom continua aceste lucrări dar vom începe și altele atăt cât legal ne este permis și cât firmele cu care administrația a încheiat contracte nu își sistează activitatea .

Vă mulțumesc tare mult atât pentru înțelegere cât și pentru susținerea dumneavoastră constantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.