Mediasul si Copsa Mica sunt responsabile de 80% din prejudiciile aduse bugetelor publice

POSTAT LA  BY NOVATV MEDIAS POSTAT ÎN NOVA TV, REVISTA PRESEI, SIBIU | LASĂ UN COMENTARIU  

primaria medias1Din cele 10,83 de milioane de lei catalogate drept prejudicii de reprezentanții Camerei de Conturi pentru județul Sibiu, în ultimul raport dat publicității, aproape patru milioane de lei sunt imputate administrației din Mediaș.Cel mai mare prejudiciu stabilit de inspectorii Camerei de conturi în întreg județul Sibiu este echivalentul sumei de 3,69 de milioane de lei și a fost generat de achiziționarea unui pachet de acțiuni de către Consiliul Local Mediaș la SC Gospodăria Comunală SA

 “Administratia Neamtu (primar,viceprimar,secretar) inseamna incompetenta si risipa banului public”

GHEORGHE ROMANDeputatul Gheorghe Roman a lansat un atac în termeni duri la adresa conducerii Primăriei Mediaş.

Parlamentarul a explicat că ultimul raport al Camerei de Conturi confirmă incompetenţa celor care conduc destinele municipiului de pe Târnava Mare.

Zilele trecute Camera de Conturi a dat publicităţii un raport conform căruia bugetul public a fost prejudiciat de Primăria Mediaş cu aproape 4 milioane de lei. Cea mai mare parte a prejudiciului a fost generat de achiziționarea de către Consiliul Local Mediaș al pachetului minoritar de acţiuni al societăţii Gospodăria Comunală, pentru care 23 aleşi din Mediaş au fost trimişi în judecată. Deputatul Gheorghe Roman spune că acest raport dovedeşte incompetenţa celor care conduc Mediaşul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.