Mulțumesc, Mediaș!

O nouă campanie electorală a luat sfârșit. Alegerile au pus punct uneia dintre cele mai aprige competiții de care a avut parte Mediașul în istoria sa post-decembristă. Mii de oameni au fost independenți la fel ca și mine, într-un tur de forță și-un val de entuziasm care a cuprins întregul oraș. Susținerea extraordinară primită din partea cetățenilor din Mediaș mă încurajează și mă ajută să trec mai ușor peste rezultatul nefavorabil obținut duminică.

Peste 7000 de medieșeni mi-au acordat votul și încrederea lor. Cumulând și voturile celorlalți candidați, putem vedea că două treimi dintre locuitorii orașului și-au dorit schimbarea, au dorit o nouă administrație locală; o administrație mai performantă, care să le asigure un trai mai bun.

Victoria a fost pierdută în două secții de vot unde au votat preponderent cetățenii rromi și în satul aparținător Ighișu Nou. Ironic, deoarece nimic notabil nu s-a întâmplat acolo în precedentul mandat al primarului în funcție. Majoritatea însă și-a spus cuvântul, așa că nu pot decât să-i felicit pe învingători.

Vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră, vă mulțumesc pentru prezența la vot și pentru faptul că ați fost alături de mine în tot acest timp.

7 thoughts on “Mulțumesc, Mediaș!

  1. Nu-i nimic, se vor convinge inca o data in urmatorii ani si cei care au fost contra schimbarii ca au gresit amarnic. Toate incurajarile pentru Gheorghe Roman de a merge mai departe si de a continua sa se implice in proiecte privind Mediasul si nu numai si il asteptam la urmatoarele alegeri unde sunt sigur ca va confirma ca este si va fi cea mai buna alegere pentru municipiul nostru Medias.

  2. Sunteti tinar si aveti un viitor in fata .Va doresc mult succes in continuare. USL este un triumf al prostilor pentru ca nu o sa aduca nimic bun .

  3. Felicitari domnule Roman si tot respectul pentru modul in care v-ati pastrat demnitatea cu un astfel de mesaj elegant si vertical.In ochii mei (si ai multor altora) sunteti un invingator.Din pacate,asa cum ati subliniat si dumneavoastra,nu majoritatea ci tiganimea este cea care ne decide viitorul.Pacat.La Medias s-a votat tiganeste si – ma tem – se va trai in aceeasi maniera (tiganeasca) inca 4 ani.Scrutinul din 10 mai,la Medias se poate caracteriza printr-o remarca scurta si la obiect:”O TIGANIE”.
    p.s. Pentru cei care inca mai spera si si-au pus increderea in dumneavoastra,nu va lasati si nu abandonati.Daca nu pentru dumneavoastra,pentru cei peste 7000 de medieseni care asteapta o schimbare.Un lucru e sigur:T Neamtu a pierdut respectul (putin) pe care l-a mai avut,in timp ce dumneavoastra ati dat inca o data un exemplu de eleganta si curaj devenind astfel castigatorul simpatiei oamenilor adevarati.

  4. De ce nu ii da nimeni replica d-nul Neamtu care a in­sinuat că medie­şenii care nu l-au votat ar fi primit mită electorală. „Vreau să mulţu­mesc medieşenilor care m-au votat, vreau să mulţumesc naivilor care au crezut că se pot îmbogăţi cu 50 de lei, vreau să mulţumesc şi celor care nu m-au votat şi să-i asigur că voi fi primarul tuturor me­dieşenilor” ???
    Si dupa spectacolul oferit vineri de Horia Brenciu el era manga.Halal primar.
    Pacat de orasul asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.