Primăria Mediaş obstrucţionează dreptul legal la afişaj electoral al candidaţilor!

Primăria Mediaș obstrucționează dreptul legal la afişaj electoral al candidaţilor prin ignorarea solicitării adresate de mine cu mai bine de o săptămână în urmă.

În data de 10 mai am făcut o cerere către Primăria Mediaş prin care am solicitat să mi se asigure conform legislaţiei în vigoare, afişajul electoral pe suporturi în formă de prisme oblice (triunghiulare). În condiţiile de campanie electorală care durează doar treizeci de zile, cererea ar fi trebuit să primească un răspuns în cel mai scurt timp, lucru care nu s-a întâmplat însă.

Mai mult, un astfel de afişaj electoral este făcut deja de către alţi candidaţi la fotoliul de primar al Mediaşului. În aceste condiţii, consider că mi se îngrădeşte un drept legal şi anunţ public că începând cu data de 21 mai voi trece la realizarea afişajului electoral în condiţiile menţionate în cererea înregistrată la Primăria Mediaş cu numărul 5477/10 mai 2012.

Consider că medieşenii au dreptul la o campanile electorală civilizată şi la o corectă informare asupra proiectelor propuse de candidaţii la Primărie.

3 thoughts on “Primăria Mediaş obstrucţionează dreptul legal la afişaj electoral al candidaţilor!

  1. Rusine Primariei.Cei de acolo se tem foarte mult ca o sa iesiti Primar.Indiferent ce va interzice Primaria , tot o sa invingator.

  2. pot cei de la primarie sa fac tot felul de sicane, ca medieseanul stie cu cine sa voteze in 10 iunie. GHEORGHE ROMAN !!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.