Răspunsuri la întrebările adresate de cititori

Intrebari si raspunsuri de la cititori pentru Gheorghe RomanPentru că unii din cititorii site-ului au găsit cu cale să-mi adreseze anumite întrebări în comentarii, voi publica în cele ce urmează răspunsurile la trei probleme ridicate de către aceștia în cursul zilelor trecute:

 

Întrebare:

“As avea 2 intrebari:
1. Candidand ca independent, cum veti reusi sa puneti in practica ce aveti in program daca consilierii vor fi de toate “formele si culorile” politice??
2. Dupa alegeri, presupunand ca sunteti ales, veti opta catre o formatiune politica sau sunteti in continuare membru PDL, si o sa aveti sustinerea lor?”

Răspuns:

1. Consider că au probleme cu consiliul local acei primari care sunt membri de partid și au consilieri majoritari ai altor partide politice diferite de cel din care ei fac parte. Ca primar independent voi avea un dialog cu toate forțele politice în interesul Mediașului și al medieșenilor.
2. Vă spuneam că sunt independent. Voi reprezenta, așadar, interesele medieșenilor și nu ale vreunui partid politic.

_ _ _

Întrebare:

“Intrebare pt D-ul Roman:
Ce planuri aveti pentru ”inverzirea orasului”. Aici ma refer la plantarea de pomi pe trotoarele arterelor principale.
In acest anotimp, orasul in special centrul este un adevarat infern, un cuptor in aer liber. Singurii pomi din parc sunt niste stalpi de telegrafi care nu influenteaza cu nimic.

Multumesc anticipat”

Răspuns:

Printre multele probleme pe care le are Mediașul se află și lipsa parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii. În programul meu pentru perioada 2012 – 2016 am menționat foarte clar faptul că voi acorda o atenție deosebită amenajării de parcuri în diverse zone ale orașului, ținând cont și de recomandările oamenilor.

_ _ _

Întrebare:

“Buna seara! As vrea sa va intreb: ce faceti pentru copii si tineri, din punct de vedere al accesului pe terenurile de sport din incinta liceelor sau scolilor? Intreb acest lucru pentru ca, de exemplu, cartierul Gloria nu are nici un loc de joaca sau teren de sport accesibil cetatenilor! Decat strada! Unde circulatia este haotica si ingreunata de parcarea autovehiculelor pe trotuar, si pe o parte si pe cealalta, a drumului!”

Răspuns:

Sunt un om care a făcut sport și care iubește sportul. Consider că oamenii implicați în viața politică dar și administrativă aveau obligația să creeze alternative la viciile pe care le pot avea copiii, de la cele mai fragede vârste. Avem obligația ca în perioada următoare să găsim locuri în anumite zone ale cartierelor care pot fi transformate și amenajate pentru ca cei tineri, și nu numai, să poată să facă sport.

5 thoughts on “Răspunsuri la întrebările adresate de cititori

  1. Buna ziua.Toata lumea doreste linista ,parcuri petru copii spatii verzi ,da sint cu totul de acord si mie imi place aceste lucruri dar poate nimeni nu va intrebat …PARCARI PENTRU MASINI ..

    • Am o INTREBARE MAI LUNGA…DE CE PE STRADA SINAIA NR.3 NU SE ASFALTEAZA DELOC? TOT ACOLO OAMENI DIN ACEL BLOC AU GRADINI IN SPATELE BLOCULUI SI PARCAREA DINTRE BLOCUL NR.3 SI 1 DECEMBRIE 37 ESTE TOT TIMPUL PLPLINA CU MASINILE LOCATARILOR DIN ACEL BLOC.DETIN SI EU O MASINA SI NU POT PARCA PENTRU CA LOCATARII DIN BLOCUL DE PE SINAIA 3 DESI AU GARAJELE IN SPATE ISI PUN MASINILE INTRE BLOCURI. SI O ALTA INTREBARE DE CE NU SE FACE O PARCARE MARE PENTRU CEI CARE NU DETIN GARAJE IN CONTINUAREA STRZI SINAIA 3 ,FIIND LOC DESTUL PENTRU MULTE MASINI..

  2. Buna seara Domnul Roman. am si eu o problema la care as vrea sa ma ajutati si pe mine: am si eu niste probleme de sanatate si as vrea sa ma ajutati si pe mine. eu sufar de o boala numita epilepsie. si imi gasesc greu de lucru. caut si eu de lucru sa lucrez intr-o fabrica la ceva mai usor. sa lucrez si eu 8 ore pe zi. am mai lucrat la ramon tex,media sport,mar sport,webleader cam atita si am implinesc 33 de ani in 11 iunie si e greu fara un serviciu. vreau si eu pentru mine un loc de munca. recunosc ca si salariile sunt mici deea nu merg unii oameni la lucru si prefera sa mearga prin strainatate. pentru ca aici primesc 700 lei + 20 bonuri. depinde de ce valoare are bonul. Eu ca persoana cu handicap nu pot sa merg prin strainatate. Vreau sa stiu si eu daca ma puteti ajuta. Noi persoanele cu handicap suntem mai putini aceptate la un loc de munca. Patronii vor oameni sanatosi. Eu ca persoana de gradul III iau in jur de 40 lei la gradul II iau in jur de 234 lei iar gradul I in jur de 600 – 700 lei depinde cit e de grav. Am si eu dreptul mai mult dar vad ca nu mi se da. pun o gramada de bani pe consultatii la Tg.Mures + Medicamente. Am prieteni care nici iei nu lucra,nu au locuinta. eu as vrea sa va las numarul meu de telefon sa ma puteti contacta si sa imi dati si dumneavoastra numarul de telefon. numarul meu de telefon e: 0745964027 In toata stima si respectul: Radu Alexandru C-tin

  3. pot sa va dau un sfat : in cartierele unde sunt centrale termice dezafectate,care sunt la ora actuala o adevarata sursa de infectii,sa le reamenajati si sa face-ti garaje pentru masini

  4. Radu Alexandru daca vrei sa iei legatura cu Domnul Roman , poti merge la dansul la biroul in fiecare dimineata pana la ora 10 , biroul e in centru langa ziar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.