Singurul sondaj real va fi dat duminică de medieșeni

EU votez pozitia 1Ne aflăm la finalul campaniei electorale. Pe parcursul acesteia, m-am întâlnit cu foarte mulți dintre dumneavoastră, prilej cu care v-am prezentat echipa de consilieri a Partidului Național Liberal precum și programul și proiectele pe care le avem pentru orașul nostru în perioada 2016-2020.

Vă mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care ați dat dovadă și pentru mesajele pozitive pe care ni le-ați transmis. Consider că acum se poate genera schimbarea în bine de care Mediașul are atâta nevoie.

Dragi medieșeni, pentru ca această schimbare să se producă este important ca dumneavoastră să veniți la vot în număr cât mai mare, indiferent de opțiunile dumneavoastră politice. Doar așa îi putem responsabiliza și legitima pe viitorul primar și pe viitorii consilieri locali și județeni.

Duminică seara, după închiderea urnelor, vă invit în zona centrală a orașului, pentru a aștepta împreună rezultatul alegerilor locale, rezultat care, pentru noi, reprezintă singurul sondaj real de opinie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.